Hallo en welkom op onze website!

De Shadow Motorclub werd opgericht in 1993, door een aantal gelijk gestemden wat motorrijden en hun hobby betreft, namelijk de Honda Shadow motorfiets. Wij pretenderen ook de gezelligste Motorclub, in ieder geval van Nederland, te zijn.

Wat doen we zoal voor onze leden?

De Shadow motorclub is er voor elke bezitter van een Honda Shadow of VTX of een fury. en er worden  elk jaar maar liefst vijf landelijke toerritten gereden. Deze ritten worden in verschillende regio’s van noord tot zuid en van oost naar west, begeleid door ervaren gidsen/verkeersregelaars. Deelname van de ritten is gratis voor leden. Aan het eind van het motorseizoen krijgen de leden een blijvende herinnering aan de meegereden ritten. Verder zijn er nog diverse regioritten en een groots jaarfeest. In ons fotoalbum vind je volop beeldverslagen van al die activiteiten.

Als lid van de Shadow Motorclub kan je profiteren van onze collectieve verzekering. Er zijn veel voordelen: gunstige WA-premie, voordelige all-risk verzekering met goede dekking naar waarde i.p.v. dagwaarde, korting bij taxatie en mocht je onverhoopt toch een schade hebben, ga je nooit meer premie betalen. Vooral voor de duurdere motor of juist de motoren met een hogere leeftijd is het zeer de moeite waard om van onze collectieve verzekering gebruik te maken.

Bij onze adverteerders (zie de logo’s rechtsonder op de homepage) kan je soms korting krijgen op aankopen. Bovendien zullen we regelmatig onze sponsors bezoeken tijdens een rit indien dit mogelijk is.

Kortom: als je geen lid bent, mis je een heleboel. Maar daar kun je natuurlijk snel iets aan doen!

Wil je meteen lid worden, vul dan het online inschrijfformulier in. Dit is de snelste en makkelijkste wijze.

Ingezonden foto’s

Heb je een Shadow, Custom, Chopper, Ratbike of “what ever” en vindt dat de hele wereld hem moet zien? Stuur hem naar fotoalbum @ shadowmc.nl en wij plaatsen je foto tijdelijk hieronder (± één maand). Het kan even duren, want we krijgen flink wat foto’s binnen. Als we je foto geplaatst hebben, krijg je altijd even bericht. Nadien verplaatsen we je foto naar het externe fotoalbum onder de rubriek “Ingezonden motoren”.