Bergtraining 2017

/Bergtraining 2017

Motorweekend Eifel inclusief Bergtraining

Van vrijdag 8 t/m zondag 10 september 2017 organiseren 2 Leden van  de Shadow Motorclub in samenwerking met Verkeerstraining Nederland een supergezellig motorweekend in de Duitse Eifel.
Bijzonder aan dit weekend is dat er ook rij-instructeurs van Verkeerstraining Nederland mee gaan. In groepjes van ongeveer 6 motorrijders en 1 instructeur word je in de gelegenheid gesteld om je rij-ervaring in de bergen naar een nog hoger peil te brengen. Vanzelfsprekend zijn ook duo-passagiers van harte welkom.
De groepjes worden ingedeeld op basis van ervaring. Dus voor elke Shadow-rijder, ongeacht zijn of haar rijervaring, is het mogelijk om aan dit weekend deel te nemen.

Er zijn nog 3 plekken over dus vol is vol !

Het maakt niet uit of je nog nooit in de bergen hebt gereden of al veel berg-ervaring hebt. De instructeurs van Verkeerstraining Nederland leren je alles wat je nodig hebt om veilig en goed in de bergen te rijden. Ben je een ervaren bergrijder en wil je jouw rij- en bocht-techniek verder verbeteren, dan krijg je van onze instructeurs tips en trucs die speciaal op jou zijn toegesneden.
Niet alleen het rijden van de juiste bochtlijnen komt aan de orde, ook kijk – en stuurtechnieken worden uitgebreid behandeld. Voeg daarbij nog de ‘veilige plaats op de weg voor motorrijders’ en je hebt een compleet pakket aan VRO’s dat in dit weekend aan de orde komt.

Als je nu denkt dat er dit weekend alleen maar geleerd gaat worden, dan heb je het goed mis. Er is volop gelegenheid om te ontspannen en een praatje met je clubleden te maken. Vanzelfsprekend wordt er regelmatig gestopt om een kopje koffie of thee te drinken. Ook wordt tussen de middag de inwendige mens niet vergeten en als er behoefte is om ’s middags nog even te stoppen voor thee of iets anders, dan is daar ook volop gelegenheid voor.

Vrijdag

We verzamelen in Horn Limburg. Na een korte uitleg maak je kennis met jouw instructeur van dit weekend. Portofoons en oortjes worden uitgereikt. De instructeur heeft daardoor de mogelijkheid om jouw direct tips en trucs te geven op het moment dat je dit nodig hebt. Om 09.00 uur gaan we rijden. De route die we volgen zorgt er voor dat je op een vertrouwde en comfortabele manier went aan steeds uitdagender wegen. Met regelmaat wordt er gestopt voor instructiemomenten. De instructeurs van Verkeerstraining Nederland zorgen er voor dat iedereen start op zijn of haar aanvangsniveau. Dit aanvangsniveau wordt voor elke deelnemer individueel bepaald. Aan het einde van de dag komen we in ons hotel aan. De motoren worden nog even liefdevol verzorgt waarna ook de rijder zelf aan de beurt komt voor een hapje en een drankje. Na het diner wordt er nog een uurtje theorie gegeven m.b.t. het rijden in de bergen.

Zaterdag

Deze dag maken we een schitterende rondrit door het Eifel gebied. Verschillende landschappen trekken aan ons oog voorbij. Vakwerkhuizen, schitterende kastelen en vooral bochten, bochten en nog eens bochten. Mooie ruime bochten, haarspeldbochten en krappe stijgende en dalende weggetjes komen we tegen. Ook vandaag zijn er ruim voldoende instructie momenten. Na vandaag heeft geen enkele bocht nog een geheim voor jou! ’s Avonds is het goed toeven in het hotel onder het genot van een drankje. Samen met je clubgenoten kun je jouw belevenissen van deze dag nog eens doornemen.

Zondag

Via prachtige slingerwegen met nog voldoende uitdagende bochten breng je het geleerde in praktijk. Je hebt vandaag alle vertrouwen om de bochten die je tegen komt lekker door te banjeren. Ondertussen geniet je volop van het Duitse landschap dat langzaam wat vlakker wordt. We sluiten de dag af in zuid Limburg. Na evaluatie ontvangt elke deelnemer een certificaat.
Maximaal kunnen er 24 mensen mee. Dus wil je mee: meld je dan snel aan om zeker te zijn van een plekje. Eénpersoonskamers zijn zeer beperkt beschikbaar.

Inclusief tijdens deze training
• Drie dagen training van ervaren instructeur
• Gebruik portofoon
• Op vrijdagavond theorie-instructie
• Twee overnachtingen op basis van half pension

Exclusief tijdens deze training
• Veel gezelligheid
• Motor en brandstof
• Lunch
• Drankjes
• Goed humeur (zelf meenemen)

Wat kost het?

Speciale Shadow Motorclub prijs € 349,50 (Normaal € 399,50)
Duopassagier € 199,95
Tevens ontvang je gratis een unieke badge voor op je motorjas/vest die speciaal voor dit weekend is ontworpen.

Meer informatie over deze bergtraining, hoe je jezelf kunt aanmelden, vind je via. www.verkeerstraining.nl/groepstrainingen/shadowmc/

 

Betaling is mogelijk in twee termijnen van 50%.
50% binnen 14 dagen na ontvangst factuur.
50% 6 weken voor aanvang van de training.
Inschrijving is pas definitief na ontvangst van de aanbetaling.

Heb je na het lezen van dit bericht nog vragen neem dan contact met mij op via
Telefoonnummer: 06 – 34 34 98 88 of
E-mail: info@verkeerstraining.nl
Rob Riechelman
Verkeerstraining Nederland

2017-04-25T13:50:17+00:00 19-01-2016|