Bergtraining

/Bergtraining
09sep2016
11sep2016

Bergtraining

Motorweekend Eifel inclusief Bergtraining

Van vrijdag 9 t/m zondag 11 september 2016 organiseert de Shadow Motorclub in samenwerking met Verkeerstraining Nederland een supergezellig motorweekend in de Duitse Eifel.
Bijzonder aan dit weekend is dat er ook rij-instructeurs van Verkeerstraining Nederland mee gaan. In groepjes van ongeveer 6 motorrijders en 1 instructeur word je in de gelegenheid gesteld om je rij-ervaring in de bergen naar een nog hoger peil te brengen. Vanzelfsprekend zijn ook duo-passagiers van harte welkom.
De groepjes worden ingedeeld op basis van ervaring. Dus voor elke Shadow-rijder, ongeacht zijn of haar rijervaring, is het mogelijk om aan dit weekend deel te nemen.

Het maakt niet uit of je nog nooit in de bergen hebt gereden of al veel berg-ervaring hebt. De instructeurs van Verkeerstraining Nederland leren je alles wat je nodig hebt om veilig en goed in de bergen te rijden. Ben je een ervaren bergrijder en wil je jouw rij- en bocht-techniek verder verbeteren, dan krijg je van onze instructeurs tips en trucs die speciaal op jou zijn toegesneden.
Niet alleen het rijden van de juiste bochtlijnen komt aan de orde, ook kijk - en stuurtechnieken worden uitgebreid behandeld. Voeg daarbij nog de ‘veilige plaats op de weg voor motorrijders’ en je hebt een compleet pakket aan VRO’s dat in dit weekend aan de orde komt.

Als je nu denkt dat er dit weekend alleen maar geleerd gaat worden, dan heb je het goed mis. Er is volop gelegenheid om te ontspannen en een praatje met je clubleden te maken. Vanzelfsprekend wordt er regelmatig gestopt om een kopje koffie of thee te drinken. Ook wordt tussen de middag de inwendige mens niet vergeten en als er behoefte is om ’s middags nog even te stoppen voor thee of iets anders, dan is daar ook volop gelegenheid voor.

 

Wat kost het?

Speciale Shadow MC prijs € 349,50 (Normaal € 399,50)
Duopassagier € 60,00 korting.
Tevens ontvang je gratis een unieke badge voor op je motorjas/vest die speciaal voor dit weekend is ontworpen.

De deadline om je nog aan te melden is 23 februari 2016.

Aanmelden via www.verkeerstraining.nl/groepstrainingen/shadowmc/

Betaling is mogelijk in twee termijnen van 50%.
50% binnen 14 dagen na ontvangst factuur.
50% 6 weken voor aanvang van de training.
Inschrijving is pas definitief na ontvangst van de aanbetaling.

Heb je na het lezen van dit bericht nog vragen neem dan contact met mij op via
Telefoonnummer: 06 – 34 34 98 88 of
E-mail: info@verkeerstraining.nl
Rob Riechelman
Verkeerstraining Nederland

2016-01-21T17:38:46+00:00 21-01-2016|