Kom naar de MOTORbeurs Utrecht voor een dag vol motorplezier!

Van donderdag 20 t/m zondag 23 februari 2020 wordt de MOTORbeurs gehouden in de Jaarbeurs in Utrecht. Ook de Shadow Motorclub ontbreekt natuurlijk niet. Je vindt onze stand in hal 10 op standnummer C.009. Kom gerust langs voor meer informatie over onze club of een bakkie koffie. Of om de Shadow te bewonderen die op de stand staat. Uiteraard kan je ook meteen wat leuke clubartikelen scoren. De beurs is donderdag en vrijdag open van 10 tot 21 uur, en op zaterdag en zondag van 10 uur tot 18 uur.

Met korting naar de beurs

Wil je voordelig naar de beurs? Ook dit jaar zullen we relatiekaarten gaan verkopen aan clubleden voor slechts 12 euro per stuk. Stuur een mail naar beurs@shadowmc.nl met je naam, lidnummer en het aantal kaarten dat je wilt bestellen. Je krijgt dan bericht over de verdere werkwijze.

Meer informatie over de beurs

Kijk voor meer informatie op de website: www.motorbeursutrecht.nl. Het breedste aanbod
MOTORbeurs Utrecht staat garant voor het breedste aanbod voor motorliefhebbers. Van grote multibrand dealers tot motorhandelaren. Van reisorganisaties tot motorclubs en gereedschap.

Parkeren

Je kunt bij de Jaarbeurs parkeren, maar dit kost (P2 en P4) 16 euro of (P1 en P3) 20 euro per dag. Een goedkoop alternatief is bijvoorbeeld P&R Westraven, je parkeert aan de rand van de stad en voor 5 euro kan je parkeren en met max 5 personen met de tram naar het centrum (12 minuten).

De beste plek om je motorseizoen 2020 te starten is MOTORbeurs Utrecht!

Tot ziens op de beurs!

Danielle Verburg
Beurscoördinator