Crossposten

Vragen, opmerkingen en suggesties? Post ze hier!

Moderators: DylanZW, Hillywood, Ro1967

Gebruikersavatar
Ro1967
Moderators
Berichten: 956
Lid geworden op: 22 feb 2013, 19:41
Locatie: Zevenaar
Contacteer:

Crossposten

Bericht door Ro1967 »

Er worden dezelfde berichten in verschillende topics geplaatst, er is hard gewerkt om het forum op te ruimen en er wordt nog steeds gewerkt om het forum te optimaliseren. Als iemand een bericht plaatst in een bepaald topic is het overbodig en voor verschillende mensen zelfs storend dat die berichten ook in bijvoorbeeld elke regio geplaatst worden . De regeltjes van het forum zijn hier duidelijk in, dit is niet toegestaan.
We willen het forum graag netjes en overzichtelijk houden en daarom is in overleg met de webmaster besloten deze berichten met uitzondering van het bericht wat in het juiste topic is geplaatst zonder verdere uitleg te verwijderen.
Er is 1 uitzondering en dat zijn berichten door het bestuur geplaatst, deze worden na de datum van de activiteit waar het onderwerp over gaat weer verwijderd uit de topics waar het dubbel geplaatst is.


Crossposten
Het is niet toegestaan om hetzelfde topic in meerdere fora aan te maken. Als je bijvoorbeeld een motor te koop hebt staan, dan is het niet de bedoeling dat je dit zowel in het te koop-forum als in het gezocht-forum post. Hou het bij één (het juiste) forum! Bij constatering van crossposten zullen alle, behalve één, topics (die in het juiste forum staat) verwijderd worden.

Mvg het Forumteam
Groet Ro

Stokkie


"Young riders pick a destination and go... Old riders pick a direction and go."



Regiobiker regio midden 2017 :D


Biker van het jaar 2023! :D :D :D





welkom in ons midden
Plaats reactie