Motorrijders maken kennis met Ride-On

Meer veiligheid op de weg, zuiniger rijden, banden die langer op spanning blijven…  Aantrekkelijke voordelen voor elke motorrijder! En te behalen met slechts één middel: Ride-On Tire Protection.

Dat is niet te mooi om waar te zijn; het bedrijf laat regelmatig motorrijders kennismaken met deze ‘bandensealant’ om te laten zien dat het écht werkt. Motorspeciaalzaak BNM Motoren werkt al jaren met de gel, die preventief in de band wordt aangebracht om klapbanden, lekke banden, drukverlies en onbalans te helpen voorkomen. Reden genoeg om Ride-On op de open dag uit te nodigen voor een demonstratie.

Stilstand door een lekke band? Verleden tijd!

Eén, twee, drie slagen en de spijker zit in de band. Dat zou in veel gevallen het einde van de band betekenen, maar de Ride-On medewerker is zelfverzekerd. Met een tang trekt hij de spijker voorzichtig weer uit de band. Eventjes ontsnapt er wat oranje vloeistof, er klinkt een kort gesis, de band draait een aantal keer rond. Dan spuit hij wat zeepsop op het gat, maar de verwachte belletjes blijven uit. Zó snel werkt Ride-On.