Hallo en welkom op onze website!

De Shadow Motorclub werd opgericht in 1993, door een aantal gelijk gestemden wat motorrijden en hun hobby betreft, namelijk de Honda Shadow motorfiets. Wij pretenderen ook de gezelligste Motorclub, in ieder geval van Nederland, te zijn.

Q-Music-logo

Sinds 12 juni 2015 zijn we dat officieel! Middels een verkiezing via het populaire radiostation Qmusic zijn wij als winnaar uit de bus gekomen! Luister hier naar het geluidsfragment en bekijk de video.

Wat doen we zoal voor onze leden?

De Shadow motorclub is er voor elke bezitter van een Honda Shadow of VTX. In clubverband worden er elk jaar maar liefst vijf landelijke toerritten gereden. Deze ritten worden in verschillende regio’s van noord tot zuid en van oost naar west, begeleid door ervaren gidsen/verkeersregelaars. Deelname van de ritten is gratis voor leden. Aan het eind van het motorseizoen krijgen de leden een blijvende herinnering aan de meegereden ritten. Verder zijn er nog diverse regioritten en een groots jaarfeest. In ons fotoalbum vind je volop beeldverslagen van al die activiteiten.

Verder geeft de Shadow Motorclub 4 maal per jaar haar eigen clubmagazine Shadow Pages uit. Een blad voor de leden (met bijvoorbeeld een toer- en evenementenkalender, interessante artikelen over de techniek van de Shadow en een fotowedstrijd), maar vooral ook door de leden. Want die krijgen volop de ruimte om te vertellen over hun belevenissen on the road.

Bovendien krijg je op vertoon van het lidmaatschap-pasje van de Shadow Motorclub ook nog eens korting bij diverse motorzaken. En kun je als lid van de Shadow Motorclub soms profiteren van een extra voordelige all-risk verzekering.

Kortom: als je geen lid bent, mis je een heleboel. Maar daar kun je natuurlijk snel iets aan doen!

Wil je meteen lid worden, vul dan het online inschrijfformulier in. Dit is de snelste en makkelijkste wijze.

Ingezonden foto’s

Heb je een Shadow, Custom, Chopper, Ratbike of “what ever” en vindt dat de hele wereld hem moet zien? Stuur hem naar fotoalbum @ shadowmc.nl en wij plaatsen je foto tijdelijk hieronder (± één maand). Het kan even duren, want we krijgen flink wat foto’s binnen. Als we je foto geplaatst hebben, krijg je altijd even bericht. Nadien verplaatsen we je foto naar het externe fotoalbum onder de rubriek “Ingezonden motoren”.