middenDe regio Midden is niet de grootste regio, maar wel een hele actieve en gezellige regio. Elk jaar worden er diverse regioritten en tenminste vier Regiocafé’s georganiseerd.

Mocht je willen weten hoe het is om in zo’n gezellige groep mee te rijden, heb je een vraag of wil je het Regiocafé bezoeken, neem dan even contact op met de regiocommissaris of toercommissaris.

De leden van regio Midden worden via e-mail op de hoogte gehouden over de activiteiten en regioritten. Wil je ook op de hoogte blijven van deze activiteiten, geef je dan op voor onze regionale nieuwsbrief.

Aanmelden voor onze nieuwsbrief? Klik hier en vul het formulier in…

Wie graag de Shadow Motorclub Wing, een T-shirt of iets anders wat je op een beurs gezien hebt en graag wilt hebben, bezoek dan onze Webshop. De Regiobadges “Central Division”, zowel rechthoekig als rond, zijn bij de Regiocommissaris te koop.

Sinds najaar 2010 wordt er regelmatig een roulerend Regiocafé georganiseerd. Het Regiocafé wordt door ieder die dit wil georganiseerd. De datum van het Regiocafé wordt in overleg met de RC en TC bepaald. Het Regiocafé is geen vastgesteld item en zal in het motorseizoen niet of nauwelijks georganiseerd worden.

Met vriendelijke groeten,

Jan Niemeijer

Regiocommissaris Midden


Contacten