Dat is een goed idee, want net als alle andere bikers die dat ook hebben gedaan, zit je dan wat ons betreft op de eerste rij.  Als lid van de Shadow Motorclub kan je profiteren van onze collectieve verzekering. Er zijn veel voordelen: gunstige WA-premie, voordelige all-risk verzekering met goede dekking naar waarde i.p.v. dagwaarde, korting bij taxatie en mocht je onverhoopt toch een schade hebben, ga je nooit meer premie betalen. Vooral voor de duurdere motor of juist de motoren met een hogere leeftijd is het zeer de moeite waard om van onze collectieve verzekering gebruik te maken. Maar wat we natuurlijk vooral doen, is rijden. Tijdens het seizoen kun je, als je wilt, elk weekeinde meerijden met een regiorit of met één van de vijf landelijke toerritten. Met als hoogtepunt het grote meerdaagse jaarfeest in een zomers weekeinde. En ook in de winter hoef je elkaar niet te missen, al staat je motor dan misschien in de stalling. Kijk maar eens in de toerkalender.

Als dat allemaal geen reden is om je partner ook maar meteen lid te maken…

Het lidmaatschap wordt aangegaan voor de duur van een kalenderjaar (januari tot en met december) en wordt stilzwijgend verlengd (tenzij je opzegging vóór 1 december van het lopende jaar door de ledenadministratie is ontvangen). Nieuwe leden die zich tijdens een kalenderjaar inschrijven, betalen het eerste jaar naar verhouding de contributie.

Je kunt hoofdlid worden als je een Honda Shadow, Honda VTX, Fury, Black Widow, of Spirit berijdt. De contributie voor een hoofdlid bedraagt € 50,- per jaar. Je huisgenoten (vanaf 16 jaar) kunnen voor € 25,- per jaar gezinslid worden: zij zijn overigens niet verplicht een Shadow of VTX te berijden en mogen ook alleen duopassagier zijn.

Je kunt betalen via een machtiging tot automatische incasso. Je betaalt per persoon eenmalig € 7,50 inschrijf- en administratiekosten.


Wil je eerst meer weten over het lidmaatschap of hoe het er in de regio aan toe gaat? Neem dan contact op met het secretariaat en/of de regiocommissaris uit je regio. Contactgegevens kun je vinden onder het menu-item Regio’s.


Wil je meteen lid worden, vul dan het online inschrijfformulier in. Dit is de snelste en makkelijkste wijze.