De Shadow motorclub is er voor elke bezitter van een Honda Shadow of VTX of een fury en er worden er elk jaar maar liefst vijf landelijke toerritten gereden. Deze ritten worden in verschillende regio’s  van noord tot zuid en van oost naar west, begeleid door ervaren gidsen/verkeersregelaars.

Deelname van de ritten is gratis voor leden. Aan het eind van het motorseizoen krijgen de leden een blijvende herinnering aan de meegereden landelijke ritten. Verder zijn er nog diverse regioritten en een groots jaarfeest. In ons fotoalbum vindt je volop beeldverslagen van al die activiteiten.

Als lid van de Shadow Motorclub kan je profiteren van onze collectieve verzekering. Er zijn veel voordelen: gunstige WA-premie, voordelige all-risk verzekering met goede dekking naar waarde i.p.v. dagwaarde, korting bij taxatie en mocht je onverhoopt toch een schade hebben, ga je nooit meer premie betalen. Vooral voor de duurdere motor of juist de motoren met een hogere leeftijd is het zeer de moeite waard om van onze collectieve verzekering gebruik te maken.

Bij onze adverteerders (zie de logo’s rechtsonder op de homepage)  kan je soms korting krijgen op aankopen. Bovendien zullen we regelmatig onze sponsors bezoeken tijdens een rit indien dit mogelijk is.

Kortom: als je geen lid bent, mis je een heleboel. Maar daar kun je natuurlijk snel iets aan doen door even het inschrijfformulier in te vullen. Je bent van harte welkom!