De Shadow motorclub is er voor elke bezitter van een Honda Shadow of VTX. In clubverband worden er elk jaar maar liefst vijf landelijke toerritten gereden. Deze ritten worden in verschillende regio’s  van noord tot zuid en van oost naar west, begeleid door ervaren gidsen/verkeersregelaars.

Deelname van de ritten is gratis voor leden. Aan het eind van het motorseizoen krijgen de leden een blijvende herinnering aan de meegereden landelijke ritten. Verder zijn er nog diverse regioritten en een groots jaarfeest. In ons fotoalbum vindt je volop beeldverslagen van al die activiteiten.

Ook geeft de Shadow Motorclub vier maal per jaar haar eigen clubmagazine Shadow Pages uit. Een blad voor onze leden (met bijvoorbeeld een toer- en evenementenkalender, interessante artikelen over de techniek van de Shadow en een fotowedstrijd), maar vooral ook door onze leden. Want die krijgen volop de ruimte om te vertellen over hun belevenissen “on the road”.

Bovendien krijg je op vertoon van het lidmaatschapspasje van de Shadow Motorclub ook nog eens korting bij diverse motorzaken. En kun je als lid van de Shadow Motorclub soms profiteren van een extra voordelige all-risk verzekering.

Kortom: als je geen lid bent, mis je een heleboel. Maar daar kun je natuurlijk snel iets aan doen door even het inschrijfformulier in te vullen. Je bent van harte welkom!